Изграждане на навеси от Максистрой София

Какво представляват навесите?

Подобно на покривите навесите представляват тип покривна конструкция чиято цел е да предпазва дома ни от прякото влияние на природните явления като обилни дъждове, снеговалежи, силни ветрове и други. Освен предпазната си функция навесите придават една уютна и завършена визия на терасата, градината, барбекюто и други части на нашия дом.

Екипът на maxstroi-pokriv.com Максистрой -София има опит в изграждането на навеси както с по-изчистена линия, така и с по-сложен и специфичен дизайн в зависимост от предназначението си. Както при покривите, така при навесите използваме само материали с доказано качество, които да гарантират дългия живот на навеса. Можем да изградим за Вас красиви дървени навеси или кокетни беседки за градината, на които да се наслаждавате през топлите летни дни или пък да превърнем терасата Ви в едно приятно място за отдих, като поставим навес, който да предпазва от силните слънчеви лъчи или от дъжд. Можем да предложим разнообразни варианти на покриване на навеса както с класически керемиди, така и с метални или друг материал по ваш избор, ако условията го позволяват.
Изборът на навес може да се окаже предизвикателство, затова препоръчваме да се извържи предварителна консултация със специалист в областта, който да даде правилни насоки какво ще бъде най-подходящо за конкретния случай.

Какви са нашите предимства?

Изборът на навес може да се окаже предизвикателство, затова препоръчваме да се извържи предварителна консултация със специалист в областта, който да даде правилни насоки какво ще бъде най-подходящо за конкретния случай.

✔️ Предварителна професионална консултация

✔️ Информирано и гъвкаво решение

✔️ Високо качество на изпълнение на услугата

✔️ Отговорно изпълнение на задълженията по договора

✔️ Извършване на услугата в договорените срокове

✔️ Професионални услуги на достъпни и обосновани цени

✔️ Гаранция за извършените услуги

✔️ Сигурен и надежден краен резултат

Как да се свържете с нас?

За изграждането на качествен и стабилен навес е необходимо да се направи оценка на условията от специалист по отношение на климата в района, местоположението на навеса, какви ще са евентуалните атмосферни влияния върху него и други, за да се определи какъв тип навес ще бъде възможно най-ефективен и какви мерки трябва да се вземат, за да се запази живота му за по-дълъг период от време.
Ако търсите надеждни специалисти в областта на покривните услуги  в София, които гарантират качеството на материалите и услугата не само на думи, но и на действия, то сте попаднали на правилното място. Можете да пуснете запитване онлайн през формата за контакт или да се свържете директно с нас на телефонен номер 0888980668. Ще очакваме идеите Ви с нетърпение.

Телефон

+359 888 980 668

Email

maxstroi93@abv.bg

Адрес

гр. София и региона

Уеб сайт

www.maxtroi-pokriv.com

+359888980668