Изграждане на нови покриви в София

Кога има нужда от изграждане на нов покрив?

Когато покривът е твърде остарял, забелязвате все повече амортизирани области, течовете и задържането на влага вече не могат да се пренебрегват, тогава е крайно време за новоизграждане на един нов, надежден и здрав покрив за Вашия дом.

Екипът на maxstroi-pokriv.com осигурява пълна гама от покривни услуги в цялата страна като изпълняваме както частни проекти на къщи и жилищни блокове, кооперации и други, така и проекти на обществени и търговски сгради. Независимо от обема и степента на сложност ние придаваме еднаква важност на всеки един проект без да го класифицираме с епитети като „голям“ или „малък“. За нас всяка една потребителска потребност е „голяма“, но не като цифрова стойност, а като значение и затова когато предоставяме услугите си на нашите клиенти винаги основният ни стремеж е да спечелим тяхната удовлетвореност и лоялност.
За тази цел винаги залагаме на използването на качествена техника и материали, които ще гарантират безпроблемното използване на покрива и по-дългия живот на покривната конструкция като цяло. Специалистите ни имат дългогодишен опит в изграждането на нови покриви от разнообразен тип като плоски покриви, скатни покриви, покриви на сгради със специфична архитектура и други.

Ако Ви предстои изграждането на нов покрив, то можете да се доверите на опита и професионализма на нашите екипи.

Нашите цени за изграждане на нов покрив

✔️ Демонтаж на старя покрив
✔️ направа на стоманобетонен пояс
✔️ носещи греди 10х10 см
✔️ оребряване с греди 8х10см
✔️ монтаж на дъсчена обшивка 2.5см
✔️ доставка и монтаж на челни дъски
✔️ доставка и монтаж на безшевни улуци
✔️ полагане на пародишаща мембрана
✔️ направа на двоина скара
Доставка и нареждане на нови керемиди Младост
Сух монтаж на капаци по било

Обща цена 169.00лв. за кв.м

В цената са включени материали и транспорта в София област

Какви са предимствата на изграждането на нов покрив?

Амортизирането на покривния материал, най-често изхабяването на керемидите на покрива и компрометирането на изолацията на покрива водят след себе си до поредица негативни последици, като наличието на активни течове, които от своя страна създават условия за образуването на мухъл, плесен и микроорганизми.
Всичко това нарушава качеството на покривната конструкция и може да нанесе щети с по-големи размери във Вашия дом. Не позволявайте да се стигне до етап, при който възстановяването ще изисква повече средства, време и усилия, а навреме предприемете необходимите мерки. Своевременното обновяване на изхабения покрив е обвързано със следните основни предимства, на които искаме да обърнем внимание, за да се уверите, че поддръжката на покрива е от съществено значение за качеството на живот изобщо:
Обновяването на покрива гарантира безпроблемното използване поне 15 – 20 години.
Обновяването на керемидите предотвратява проникването на влага и образуването на течове, които скъсяват живота на покрива.
Надеждната изолация ще повлияе значително на разходите за електроенергия.
Предприетите мерки сега, спестяват по-високи разходи за ремонт или възстановяване в бъдеще.

Как да ни откриете?

Всички думи от горните редове се изпълват с истинското си значение всеки ден благодарение на усърдната и качествена работа на нашите професионалисти. Ние от maxstroi-pokriv.com осигуряваме широка гама от услуги във връзка с изграждането на нови покриви в София и страната на изключително достъпни цени, затова не се колебайте да се свържете с нас за консултация и оферта. Можете да пуснете заявка за посещение на телефонен номер или като използвате контактната форма. А от другата страна ще Ви посрещнем винаги с вежливо и отговорно отношение!

Телефон

+359 888 980 668

Email

maxstroi93@abv.bg

Адрес

гр. София и региона

Уеб сайт

www.maxtroi-pokriv.com

+359888980668