Пренареждане на керемиди

Кога се налага пренареждането на керемиди?

От maxstroi-pokriv.com препоръчваме регулярно да следите състоянието на керемидите на Вашия покрив и да предприемате пренареждане и подмяна поне веднъж на 4-5 години в зависимост от състоянието и нуждите на покрива Ви, като се доверявате само на добри специалисти в областта, които да Ви гарантират както качеството на материала, така и качеството на услугата. Излагането на покрива на всякакъв тип атмосферни условия като дъждове, снеговалежи, градушки, силни пориви на вятъра амортизира бързо покрива и може да наруши целостта на керемидите, затова проследяването на състоянието на покрива редовно е превантивна мярка за създаването на по-големи щети по конструкцията като цяло.
Основните предимства на пренареждането на керемиди са:

✔️ Предотвратява проникването на течове.

✔️ Превенция срещу гниене или ръждясване от отделните елементи.

✔️ Спестява по-високи разходи в бъдеще за ремонт.

Нашите цени

Пренареждане на керемиди:
✔️ разкриване на покрива
✔️ демонтаж на стари летви и мушама
✔️ почистване на покрива
✔️ подмяна на изгнили дъски до 20%
✔️ полагане на пародифузйонна мембрана
✔️ направа на двоина летвена скара
✔️сортиране и нареждане на старите керемиди
✔️ при недостиг на керемиди в офертата са включени до 100 керемиди

Обща цена 29.00лв. за кв.м

цената е с включени материали

Какво включва процесът по пренареждане на керемиди?

Преди да се предприеме пренареждане на керемидите от maxstroi-pokriv.com извършваме оглед на обекта, за да установим какво е състоянието на покрива и какъв е размерът на щетите, ако има такива. След като се установи каква е конкретната нужда от ремонт, се предприема демонтаж на керемидите, които са счупени или повредени, и се заменят с нови. В случай, че керемидите са в добро състояние и не са загубили целостта и здравината си, а само са разместени, се извършва пренареждане на съществуващите керемиди. Преди това, ако е необходимо се полага нова мембрана и се изработва нова дървена скара.
Накратко основните стъпки са следните:

✔️ Преглед на здравината и щетите по керемидите.

✔️ Преглед на състоянието на хидроизолацията и дървената конструкция на покрива. При установяване на слабости се извършва първо ремонт или цялостна подмяна на амортизираните елементи.

✔️ След което се предприема пренадреждане или подмяна на керемидите и измазване на капаците.

Продължителността на този ремонт може да е различна и е в пряка зависимост от размера на амортизацията, затова от maxstroi-pokriv.com препоръчваме предварителното планиране, за да сте спокойни през сезоните на обилните валежи или снеговалежи, че покривът ще издържи на влиянието на времето.

Защо да изберете нас за ремонт на Вашия покрив?

Специалистите на maxstroi-pokriv.com Ви гарантират, че покривът Ви няма да Ви предаде при най-сериозните дъждове през пролетта и есента, както и през суровите зимни месеци, тъй като сме напълно наясно, че здравината на покрива е от съществено значение за сигурността на всеки дом или друг вид сграда, поради което осигуряваме надеждна поддръжка с гарантирано качество.
С течение на времето всеки покрив губи стойностните си характеристики под въздействието на външни фактори, затова е препоръчително през определен период от време да предприемате неговото освежаване. По този начин подобрявате качествата на покрива, удължавате живота му и си спестявате по-големи разходи и проблеми.

В случай, че имате нужда от освежителен ремонт на покрива, цялостна подмяна и пренадреждане на керемидите или друг вид покривна услуга, не се колебайте да се свържете с нас на телефонен номер 0888980668 или пуснете онлайн заявка през контактната форма на сайта.

Телефон

+359 888 980 668

Email

maxstroi93@abv.bg

Адрес

гр. София и региона

Уеб сайт

www.maxtroi-pokriv.com

+359888980668