Ремонт и монтаж на битумни керемиди

Какво представляват битумните керемиди?

Битумните керемиди са покривен материал, който често се използва в съвременното строителство и притежава редица предимства, което го прави и предпочитано средство за ремонт или цялостно изграждане на покриви на всякакъв тип сгради. Битумните керемиди основно са съставени:

✔️ От минерали на повърхността, които правят покрива устойчив на вредното UV лъчение.

✔️ От горещ битум, чието основно качество е да не пропуска влага и придава гъвкавост на материала.

✔️ От специално фибростъкло, отговорно за изключителната здравина и устойчивост на удари.
Битумните керемиди често са решение за покриви с повече чупки, нестандартни форми или козметични недостатъци, които гъвкавият материал успешно тушира. Характеризират се с дълъг живот на употреба и освен високата степен на надеждност при резки температурни и атмосферни промени, битумните керемиди са много лесни за монтаж и предлагат гъвкави решение при специфични обстоятелства.

Освен гореспоменатите предимства битумният покривен материал е шумоизолиращ и не е податлив на изгниване или ръждясване, което никак не е за пренебрегване, особено за населени места и райони с висока влажност.
Но трябва да се има предвид, че като при всяко нещо в живота и тук използването на битумни керемиди е съпътствано с някои недостатъци, които при определени обстоятелства и условия могат да бъдат пренебрегнати и няма да повлияят на качеството на покрива, но въпреки това трябва да им бъде обърнато известно внимание. Сред тях са:

✔️ Температурната чувствителност. Качественото поставяне на битумно покритие е възможно само при определени температурни условия, за да не се компрометира ефективността на материала.

✔️ Неекосъобразен. Този недостатък се проявява при силно нагряване на битумните керемиди, които при по-високи температури могат да отделят вредни изпарения.
След като изяснихме какво представляват битумните керемиди, ако изборът Би на покривен материал се спира до този вид, то Ви препоръчваме предварителна консултация със специалисти в областта, която да Ви насочат кой е най-правилният и изгоден избор за Вас.

Нашите цени за битумни керемиди

✔️ Сваляне на стари керемиди
✔️ демонтаж на стара дъсчена обшивка
✔️ подмяна на изгнили греди до 10 бр.
✔️ доставка и монтаж на OSB 15мм.
✔️ доставка и монтаж на челни дъски
✔️ Доставка и монтаж на безшевни улуци
✔️ полагане на пародишаща мембрана
✔️ полагане на битумни керемиди

Обща цена 115.00лв. за кв.м

Какво включва процесът по ремонт или монтаж на битумни керемиди?

За ефективното функциониране на битумното покривно покритие важна роля играе освен качеството на битумните керемиди, но и основата, на която ще се поставят те. Затова процесът по монтаж или ремонт на покрив с битумни керемиди включва следните стандартни етапа:

✔️ Предварителен оглед за установяване на състоянието на покривната конструкция и дали има нужда от ремонт и подновяване.

✔️ След като сме се уверили, че дървената конструкция или основата на порива е здрава, се полагат специални подложки или устойчива мембрана.

✔️ На следващия етап се извършва монтаж на уламата за допълнително уплътнение.

✔️ Накрая завързваме с наковаването на битумните керемиди, тяхното залепяне.

Имайте предвид, че това е обобщено представяне на процеса на монтаж, който включва множество подпроцеси и детайли, които се извършват задължително, тъй като дори и най-малкият пропуск може да създаде сериозни проблеми в бъдеще. Затова за ремонта или изграждането на Вашия покрив с битумни керемиди, се обръщайте само към доказани професионалисти в областта, които ще Ви осигурят качествено изпълнение.

С какво можем да Ви съдействаме?

Екипът на maxstroi-pokriv.com винаги съгласува препоръките и решенията си с изискванията, предпочитанията и бюджета на своите клиенти. Ние работим с огромно разнообразие от качествени битумни керемиди, които да удовлетворят всяка една претенция и специфика. Обикновено се прилагат при покривни конструкции с голям наклон или по-нестандартна форма, затова не се притеснявайте, ако Вашата архитектура е по-сложна. Можем да предложим ефективни решения на достъпни цени независимо от степента на сложност.

За подробна консултация, моля, потърсете ни на публикуваните контакти!

Телефон

+359 888 980 668

Email

maxstroi93@abv.bg

Адрес

гр. София и региона

Уеб сайт

www.maxtroi-pokriv.com

+359888980668