Ремонт на стари покриви в София и страната

Какво представлява ремонтът на покрива?

За съжаление нищо не е вечно и е с определена продължителност на живота, включително и домовете ни. С течение на времето покривът на нашия дом или покривът на кооперацията започва да се изхабява на места под влиянието на атмосферните промени, естествената амортизация или други фактори. Ако след обилни дъждове, снеговалежи или градушки забележите признаци на течове, образуването на плесен и влага или по дървената конструкция има следи от гниене, то обезателно покривът има нужда от сериозен ремонт и то незабавно преди да са настъпили по-големи и необратими щети.
В зависимост от естеството и размера на амортизацията на покрива, както и от разновидността на самия покрив, процесът по ремонтиране включва различни дейности и стъпки. Тук ще обърнем внимание на етапите при едно стандартно възстановяване на керемиден покрив.

✔️ Частичен или цялостен демонтаж на покрива, което може да включва освен керемидената повърхност, но и дървената конструкция в зависимост от вида и мащаба на пораженията.

✔️ Почистване на отпадъците, които са се трупали с времето, за да се освободи пространство за подновяване на покрива.

✔️ Ако се налага, подмяна на изгнилите дървени елементи по покривната основа или цялостно изграждане на нова конструкция

✔️ Полагане на хидроизолация за предотвратяване на течове и образуване на влага в бъдеще. По този начин се удължава експлоатационния период на покрива

✔️ Поставяне на нови керемиди извозване до депо за строителни отпадъци в София

✔️ Допълнителни козметични дейности и окончателно почистване на строителните отпадъци

С какво можем да Ви помогнем?

В случай, че сте установили, че имате нужда от извършването на някоя покривна услуга, то не отлагайте контакта със специалист. Отлагането би довело до влошаване на проблемната ситуация и често е обвързано с допълнителни разходи. Затова не се колебайте и се свържете с нас на публикуваните контакти.
Независимо в кой град се намирате, ние ще уговорим предварително посещение, при което да извършим оглед на обекта, за да установим проблемните области. В зависимост от степента на изхабяване и амортизация, ще предложим възможни решения, което ще бъдат обосновани в персонална оферта.

След приемане на офертата сключваме договор с условията и сроковете за изпълнение и пристъпваме към реални действия по цялостен или частичен ремонт на покрива. Ремонт на стари покриви от Максистрой София

Телефон

+359 888 980 668

Email

maxstroi93@abv.bg

Адрес

гр. София и региона

Уеб сайт

www.maxtroi-pokriv.com

+359888980668