Хидроизолация на покриви в София и страната

Какво представлява процесът на хидроизолация на покриви?

Обичайно покривът на една сграда е изложен на постоянни външни и атмосферни влияния, поради което е необходимо да се използват надеждни и устойчиви материали, както и да се предприемат мерки за запазване живота на покрива възможно най-дълго. Полагането на хидроизолация представлява такъв вид превенция срещу бързото амортизиране вследствие на допускането на течове, образуването на влага и други. В сферата на строителството се използват различни материали за хидроизолация в зависимост от типа на покрива, неговите специфики и разполагаемия бюджет. Основните свойства, които притежава хидроизолационния материал, са:

✔️ Висока степен на водоустойчивост, за да не се тревожим при всеки по-обилен дъжд или снеговалеж, че покривът може да протече.

✔️ Изключителна здравина, за да може покривът да устоява безпроблемно на по-силни пориви на вятъра, механични удари и други подобни влияния.

✔️ Еластичността на хидроизолационния материала реагира по-добре на водното налягане и повишава устойчивостта на самата изолация.

✔️ В зависимост от използвания материал за хидроизолацията могат да се изброят разнообразни предимства, но безспорно едни от основните са следните:

✔️ Наличието на подходяща хидроизолация предотвратява вредното влияние на дъжда, снеговалежите и други атмосферни особености и удължава живота на покрива.

✔️ Не позволява да се създаде среда за образуването на мухъл и плесен, които не само изхабяват конструкцията на покрива, но и вредят незабележимо на човешкото здраве.

✔️ Предпазва освен от негативното въздействие на валежите, но е и с някаква степен на шумоизолация.

✔️ Хидроизолацията повишава стойността на сградата. В случай, че предстои продажба на имота, то липсата на слабости във връзка с влагата, оказват позитивно влияние на оценката.

Нашите цени за хидроизолация за София и страната

✔️ Почистване на площ
✔️ репарации по покрив ( ако е нужно )
✔️ грундиране – с битумни грунд
✔️ полагане на един пласт със посипка
NOVAGLASS – 4.5кг

Обща цена 19.70лв. за кв.м

Хидроизолация с два пласта

✔️ Почистване на площ
✔️ корекции по покрива ( ако е нужно )
✔️ полагане на битумен грунд
✔️ залепване на първи пласт без посипка на -10 градуса NOVAGLASS 4.00кг
✔️ полагане на втори пласт със посипка 4.5кг. NOVAGLASS – 15 градуса

Обща цена 29.00лв. за кв.м

Какви са основните предимства на полагането на хидроизолация?

Качествената хидроизолация оказва влияние върху продължителността на експлоатационния период на покрива, затова е изключително важно да направим правилния избор за нашия случай. Решението е трудно да се вземе без съвет на професионалисти в сферата на строителството, тъй като трябва да се имат предвид фактори като вида на покрива, на какви влияния е подложен той, какви са климатичните особености в района, ако има такива, с какви средства разполагаме и други. За допълнителни въпроси относно поставянето на хидроизолация в София можете да се свържете с нас.

Защо да изберете нас ?

Ние от maxstroi-pokriv.com сме професионалисти в полагането на хидроизолация на покриви като работим с висококачествени материали на реномирани брандове като Nova Glass, General membrane, Icopal, Prima и други и можем да предоставим гъвкави решения за надеждна и сигурна хидроизолация на покрива на изключително изгодни цени.
Затова не отлагайте спокойствието от това да имате здрав и сигурен покрив над главата си, а се свържете с нас за консултация и оферта на посочените контакти. Можете да ни доверите дома си безусловно, защото Вашата сигурност е нашата мисия!

Телефон

+359 888 980 668

Email

maxstroi93@abv.bg

Адрес

гр. София и региона

Уеб сайт

www.maxtroi-pokriv.com

+359888980668